Perinteikäs kukkakauppa
Kukka-Finne

1950-luvulla perustettu kukkakauppa Kukka Finne palvelee hautaustoimistomme tiloissa Vaasassa pitkällä kokemuksella. Saat Interflora-ketjuun kuuluvasta kukkakaupasta monipuoliset kukat muun muassa siunaus- ja saattotilaisuuksiin, haudalle ja muistotilaisuuksien koristetuksi. Toteutamme kaikki kukka-asetelmat ja kimput hyvällä maulla, asiakkaan toiveita kunnioittaen. Halutessasi voit selata kukkiamme myös Interfloran verkkokaupassa.

 

Kukkakaupan suoranumero: 06 318 8722 tai info@kukkafinne.fi

Kukkalaitteet ja sidonnat toiveidesi mukaan

Kukat ovat sekä surun että ilon juhlien kruunu. Hautajaisissa kukilla on erityisen suuri merkitys, sillä viimeiset terveiset vainajalle jätetään paitsi sanojen myös kukkien muodossa.


Pitkän linjan kukkakauppana Kukka Finne osaa tulkita omaisten toiveita ja sitoa hautajaisiin vainajan persoonaa heijastavat kukkalaitteet. Me kerromme erilaisista asetelma- ja sidontatavoista sekä autamme oikeiden kukkien valinnassa. Takaamme kestävän ja kauniin lopputuloksen.

Helpotamme hautajaispäivän kulkua toimittamalla kukat suoraan pyytämääsi paikkaan. Jos mieluummin haluat hakea itse kukat liikkeestämme, sekin järjestyy.

 

Kukkakaupan suoranumero: 06 318 8722.